Goede doelen

ReCell werkt met vele goede doelen samen en doneert aan veel goede doelen namens haar klanten. U kunt uw toestellen opsturen naar het gratis antwoordnummer. Vermeld altijd het goede doel van uw keuze.

ReCell bv, Antwoordnummer 91108, 3009 WB Rotterdam.

Orange Babies zamelt in

Orange Babies

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen. Orange Babies is zich bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten wij ons iedere dag weer in voor de mensen die ons het hardst nodig hebben! U kunt Orange Babies ook steunen door het inleveren van gebruikte mobiele telefoons.

www.orangebabies.com
Children Asking zamelt in

Children Asking

Children Asking biedt o.a. hulp aan Braziliaanse kinderen in moeilijke omstandigheden. Hun missie is het coördineren en begeleiden van het naschoolse opvangprogramma PEDE. In dit programma vangen zij kinderen in hun vrije dagdeel op die anders over straat zouden zwerven. Hiermee krijgen zij Onderwijs en het Evangelie aangereikt. Ze doen dit niet zelf, maar helpen zelfstandige kerken in de uitvoering van dit programma. De resultaten zijn positief doordat de kinderen goede cijfers halen en hun gedrag ten goede veranderd.​ Ook u kunt Children Asking steunen door het inzamelen van gebruikte mobiele telefoons.

www.childrenasking.org​
Duchenne Parent Project zamelt in

Duchenne Parent Project

De doelstelling van het Duchenne Parent Project is het versnellen van het onderzoek naar een genezing of behandeling voor Duchenne spierdystrofie en het geven van informatie aan iedereen die betrokken is bij Duchenne patiënten. Sinds 2003 werkt DPP samen met ReCell voor het inzamelen van gebruikte mobiele telefoons.

actiepagina  www.duchenne.nl
De Hersenstichting zamelt in

Hersenstichting

Voor de hulp bij het financieren van belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en de behandeling van hersenaandoeningen, werkt de Hersenstichting samen met ReCell. Mensen kunnen de Hersenstichting helpen door het inleveren van gebruikte mobiele telefoons.

actiepagina  www.hersenstichting.nl
SOS-Kinderdorpen zamelt in

SOS-Kinderdorpen

SOS-Kinderdorpen zorgt er al 60 jaar voor dat kinderen die er alleen voor staan, kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Door een unieke gezinsgerichte aanpak krijgen ruim 340.000 kinderen in 132 landen verspreid over de hele wereld een solide basis om zich te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Ism ReCell heeft SOS-Kinderdorpen inzamelingsactie van mobiele telefoons opgezet voor bedrijven en particulieren.

actiepagina  www.soskinderdorpen.nl
Een Wereld Idee zamelt in

Een Wereld Idee

Een Wereld Idee ondersteunt kansarme mensen met eenvoudige tools en microkredieten om hun eigen leven op te bouwen. Ze doen dat met verrassende ontwikkelingsprojecten in o.m. Bangladesh, Brazilië, India, Sri Lanka en Moldavië. 1WE werkt al vele jaren samen met ReCell: voor iedere telefoon die via Verkoopjetelefoon.nl/1WE wordt ingeleverd wordt 10% gedoneerd aan 1WE.

actiepagina  www.1WE.com
Wereldouders zamelt in

WereldOuders

De rechten van het kind in het vaandel, streeft WereldOuders naar een beter toekomst voor kansarme kinderen. Wereldouders heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren. Door mobiele telefoons in te zamelen kan iedereen meehelpen dit doel te bereiken. WereldOuders werkt hiervoor samen met ReCell.

actiepagina  www.wereldouders.nl
Stichting Opkikker zamelt in

Stichting Opkikker

Verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!
Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en energie. Niet alleen voor het gezin is dit zwaar, maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend. Juist in zo’n situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.Stichting Opkikker zamelt al jaren gebruikte mobiele telefoons in. Voor iedere ingezamelde telefoon krijgt Stichting Opkikker van ReCell een vergoeding. De opbrengst van de mobieltjesactie komt volledig ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen.

actiepagina  www.opkikker.nl

En vele andere goede doelen